Bc. Martin Vojtovič, DiS.

Bio

Vystudoval Tvorbu textu a scénáře na Konzervatoři a VOŠ Jaroslava Ježka v Praze a Divadelní vědu na Masarykově univerzitě v Brně. Už od mládí se věnuje divadlu, hudbě a kultuře obecně. Spoluzakládal brněnské Nahé divadlo, kde působil jako režisér, scénárista a asistent režie. Externě spolupracuje Divadlem V batohu a dalšími divadelními spolky.

Po návratu ze studií pracoval v Televizi Beskyd, nejprve jako web editor, fotograf a správce sociálních sítí, později pak také jako redaktor televizního zpravodajství pro oblast Rožnova a Frenštátu p. R. Působil také jako pedagog volného času se zaměřením na výuku multimediální a zpravodajské tvorby. V současnosti pracuje v T klub - kulturní agentuře, kde se stará o technické a provozní zabezpečení pořádaných akcí a také z nich natáčí a vytváří videozáznamy. Od roku 2014 provozuje zpravodajský web iRožnovsko.cz.

Ve volném čase se věnuje především tvorbě videí, focení, grafice a rekreační cyklistice. Má rád hudbu, filmy, divadelní a rozhlasové hry. Zajímá se také o kulturní dění a dění v našem městě a blízkém okolí vůbec.